Να μην πατήσουν το πόδι τους οι Ναζί της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Χρυσή Αυγή έχει ένα σταθερό και οργανωμένο σχέδιο πολιτικής παρέμβασης στην περιοχή της Καλλιθέας . Η Καλλιθέα, λόγω της αντιστασιακής και προσφυγικής ιστορίας , αλλά και της χωρητικότητας της σαν Δήμος, φέρει  μεγάλη σημειολογική αλλά και πολιτική σημασία για τις δυνάμεις του αντιφασιστικού κινήματος. Για αυτό το λόγο και οι απόπειρες των φασιστών- παρακρατικών πάντοτε πέφτουν στο κενό από την άμεση κινητοποίηση του κόσμου του αγώνα. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η προσπάθειά τους να καταθέσουν στεφάνι  στην επέτειο της 28ης Οκτώβρη.

Εμείς, σαν Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό Στέκι Δίστομο, ως δομή εδαφικοποιημένου μαχητικού αντιφασισμού που υπερασπιζόμαστε πολιτικά και υλικά τις κατακτήσεις μας στον Άγιο Παντελεήμονα, θεωρούμε  κομβικό να παρέμβουμε στην Καλλιθέα παρά την απαγόρευση  που υπάρχει από το δημοτικό συμβούλιο για την παρουσία τους εκεί. Μοναδικός θεματοφύλακας της απαγόρευσης της παρουσίας των φασιστών- παρακρατικών  ήταν, είναι και θα είναι η παρουσία του οργανωμένου μαχητικού αντιφασιστικού κινήματος στον δρόμο.
Η προσπάθεια των απόγονων του Μουσολίνι και του Χίτλερ, των εγγονών των χιτών και ταγματασφαλιτών να παραχαράξουν την ίδια την ιστορία της αντίστασης θα πέσει στο κενό. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μολύνουν με την παρουσία τους την Καλλιθέα. Δεν λησμονούμε ούτε λεπτό την ιστορική μάχη του λαού της Καλλιθέας στις 24 Ιούλη του ’44, τη μάχη του <<κάστρου>> της οδού Μπιζανίου, ούτε το μπλόκο της Καλλιθέας στις 28 Αυγούστου του ’44.

Καλούμε όλους τους αντιφασίστες- ιες  να υπερασπίσουμε με τα χέρια μας την αντιφασιστική-προλεταριακή ιστορία. Να στήσουμε ανάχωμα στον σχεδιασμό των φασιστών, να περιφρουρήσουμε πολιτικά την Καλλιθέα και να αποτρέψουμε στην πράξη την οποιαδήποτε απόπειρα εμφάνιση τους.

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ 

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Σάββατο 28/10/17 στις 09:30 Πλατεία Κύπρου 

Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό Στέκι Δίστομο

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις και χαρακτηρίσθηκε , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.