“Μία οφειλόμενη επισήμανση”

“Μία οφειλόμενη επισήμανση”

Με αφορμή το κείμενο το οποίο αναρτήθηκε στο indymedia στις 2/6 με τίτλο “Μία πρώτη οφειλόμενη απάντηση για την παραχάραξη του αντιφασιστικού αγώνα στον Άγιο Παντελεήμονα και τα πέριξ…” , θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Δεν σκοπεύουμε να ασχοληθούμε με θρασύδειλους, ψεύτες και ανώνυμους ,όπως δεν έχουμε κάνει ποτέ. Μας κάνει παρ’όλα αυτά μεγάλη εντύπωση πώς η διαχειριστική ομάδα του indymedia επιτρέπει να συκοφαντούνται στέκια, δομές και συλλογικότητες από ανώνυμους σχολιαστές (και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά). Θεωρούμε ότι το indymedia οφείλει να είναι ένας χώρος πολιτικής ζύμωσης, ανταλλαγής απόψεων και αντιπληροφόρησης και όχι ένα μέσο ξεκατινιάσματος, κιτρινισμού και λασπολόγησης. Δεχόμαστε την οποιαδήποτε επώνυμη κριτική, η οποία πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά, αλλά όχι τα ανώνυμα ψεύδη και τις ύβρεις.

Από μέρους μας, όσες φορές έχουμε ασκήσει κριτική σε άλλα εγχειρήματα, το έχουμε κάνει είτε δημόσια με το όνομά μας, είτε μέσω εκπροσώπων μας στις διαδικασίες των εν λόγω εγχειρημάτων και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Για όποιον/α σύντροφο/ισσα επιθυμεί να μας ασκήσει οποιαδήποτε κριτική ή θέλει την οποιαδήποτε διευκρίνηση για το οτιδήποτε, το αντιφασιστικό/αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19.00-21.00, στην οδό Αλκιβιάδου 81-83, πάνω στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.