ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ο Άγιος Παντελεήμoνας θα παραμείνει αντιφασιστική γειτονιά

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα απο τάγμα εφόδου της χρυσής αυγής, το κέλευσμα για συστράτευση στους δρόμους συνεχίζει να αντηχεί και να παραμένει επίκαιρο.
Οι φασίστες-ηγετικά στελέχη της ναζιστικής συμμορίας αποφυλακίζονται με την ευλογία του δημοκρατικού καθεστώτος, γκρεμίζοντας τις δηλώσεις απο τη μεριά τους περί αντισυστημικότητας. Τρία χρόνια μετά, ο δολοφόνος Ρουπακιάς είναι εκτός φυλακής, αυτοοργανωμένοι χώροι και εγχειρήματα έχουν δεχτεί εμπρηστικές επιθέσεις από πρωτοεμφανιζόμενα και μη αυτονομημένα φασιστικά παρακλάδια, οι κατειλημμένοι χώροι γκρεμίζονται και στοχοποιούνται απο το κράτος, η φτώχεια και η εξαθλίωση επιχειρούν να θέσουν υπό ομηρία και να συντρίψουν την ευρύτερη κοινωνία.
Ως αντιφασίστες, δεν τρέφουμε αυταπάτες για τους κυρίαρχους, τους ένοπλους “προστάτες” και τους φασίστες. Είναι στο χέρι μας -όχι το δικό τους- να απελευθερωθούμε.

 

ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ
ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΩΡΑ
Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα
Κυριακή 18/9 16:00

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ / ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ “ΔΙΣΤΟΜΟ”

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.